WhatsApp'tan yeni hizmet: Kullanım kılavuzu görevi görecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni hizmet: Kullanım kılavuzu görevi görecek

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, dünyanın en çok kullanılan anlık haberleşme platformu konumunda yer alıyor. Bunun en büyük nedeni ise kullanım deneyimi ve güvenlik konusunda sık sık yeni özellikler sunmasından kaynaklanıyor. Fakat her kullanıcı, yeni özelliklere kısa süre içinde hakim olamıyor. WhatsApp bu nedenle yeni bir hizmet sundu.

WhatsApp, dünyanın her yerinden ve yaş grubundan 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Anlık mesajlaşma platformu, bu kadar çok kişiyi memnun etmek için devamlı olarak yeni özellikler sunuyuyor. Fakat her kullanıcı WhatsApp'ı yeterince kullanmak için yeteri kadar teknolojiye hakim değil.

WhatsApp da bu sorunu çözmek için kullanım kılavuzu tarzında hizmet verecek "Güvenlik Merkezi" hizmetini duyurdu. Güvenlik Merkezi'ni kullanan kişiler, direkt olarak WhatsApp çalışanlarıyla iletişim kuracak. 

WhatsApp çalışanlarıyla iletişim kuran kullanıcılar, ihtiyaç duydukları özellikler hakkında bilgi alabilecek. Bu sayede platformun her geçen gün genişleyen özellikleri hakkında daha kolay bilgi sahibi olacak.

WHATSAPP GÜVENLİK MERKEZİ, YENİ ÖZELLİKLERE DE YER VERECEK

WhatsApp Güvenlik Merkezi, başta 'İki Adımlı Doğrulama' özelliği olmak üzere hali hazırda olan tüm özellikler hakkında bilgi verecek. Bunun yanında ek olarak uygulamaya eklenen yeni özelliklere de yer verecek.

WhatsApp'tan yeni hizmet: Kullanım kılavuzu görevi görecek

Fakat adından da belli olduğu gibi Güvenlik Merkezi, kullanıcıların en çok güvenlik konusundaki ihtiyaçlarını karşılayacak. Hesabı koruma ve bilinçli kullanmaya dair bilgiler Güvenlik Merkezi'nde yer alacak.

WhatsApp'ın kullanıcılar için en çok önem verdiği değerlerin başında güvenlik geliyor. Firma, yaptığı açıklamalarda da bunu sık sık dile getiriyor. Bu konuda attığı adım ise konu hakkındaki hassas tutumunu ortaya koyar nitelikte oldu.

(WhatsApp Güvenlik)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...