WhatsApp'tan yeni özellik: Topluluklar'ın otoritesini artırıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni özellik: Topluluklar'ın otoritesini artırıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, Topluluklar için getirdiği yeniliklerle kullanım uygulamanın eksiklerini gidermeye devam ediyor. Eklenen son özellik, Topluluk yöneticilerinin otoritesini artıracak.

WABetaInfo tarafından bugün paylaşılan haberde WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı açıklandı. Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, Android için beta 2.23.12.14 güncellemesinde anlık GrupÖnerileri özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik adından da belli olduğu gibi WhatsApp kullanıcılarının Topluluklar üzerinden birbirine grup önermesini sağlayacak.

GRUP ÖNERİLERİ, TOPLULUK YÖNETİCİLERİNE SUNULACAK

WABetaInfo tarafından belirtilen habere göre Grup Önerileri sayesinde WhatsApp kullanıcıları, topluluk yöneticilerine gruplar için öneride bulunacak. Topluluk yöneticisi de bu öneriyle gelen bildirimleri kabul ya da reddedebilecek.

Öneriyi değerlendirmek için olan iki seçenek aynı bölümde olacak. Ayrıca aşağıda yer alan görselde de göründüğü gibi “admin onayı” adı verilen gizlilik seçeneğinin grup üyelerine de açık olması gerekecek.

WhatsApp'tan yeni özellik: Topluluklar'ın otoritesini artırıyor

WABetaInfo, paylaştığı blog yazısında test aşamasındaki özellikle ilgili şu sözleri ekledi:

"Grup Önerileri özelliğiyle WhatsApp, topluluk yöneticilerinin topluluk üyelerine iş birliği yapma fırsatı sunarak topluluklarını zenginleştirmelerine yardımcı olacak ek bir araç sunmak istiyor. Bir öneri kabul edildiğinde grup otomatik olarak topluluğa eklenir ve üyeleri de topluluğa eklenir. Otomatik olmadığı için yeni topluluk üyeleri, katılmak istedikleri diğer topluluk gruplarını kontrol etmeye devam edecekler."

Kısaca özetlemek gerekirse Grup Önerileri özelliği sayesinde Topluluklar genişleme imkanına sahip olacak. Söz konusu yenilik, test aşamasında yer alıyor. Kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

(Kaynak, WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...