X'ten uygun fiyatlı ve daha maliyetli yeni abonelik paketleri! İşte Türkiye fiyatları

Düzenleyen: / Kaynak: X (Twitter)
- Güncelleme:
X'ten uygun fiyatlı ve daha maliyetli yeni abonelik paketleri! İşte Türkiye fiyatları

TEKNOLOJİ Haberleri  / X (Twitter)

X (eski adıyla Twitter) iki yeni abonelik seçeneği ile karşımıza çıktı. Uygun fiyatlı Temel paket ve üst düzey özellikler vaat eden daha yüksek maliyetli Premium+ paketi kullanıcılara sunuldu.

X (eski adıyla Twitter) önemli bir yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Şirket, iki yeni abonelik paketi ve her biri için bir dizi yenilikçi özellik sundu. Platformun geniş kullanıcı tabanının farklı ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan önemli bir değişiklik duyuruldu.

X ÎÇİN YENİ TEMEL VE PREMİUM+ PAKETLERİ SUNULDU

Aylık 56,25 TL maliyeti olan yeni Temel paket, standart deneyime kıyasla bir dizi avantaj sunan, fakat yüksek ücretler ödemek istemeyen kullanıcılar için tasarlandı. Temel kullanıcılar, ne yazık ki mavi tik doğrulamarozeti sunmasa da, daha uzun gönderilerden, gönderi sonrası tweetleri düzenleme yeteneğinden, uygulamanın arayüzünü farklı temalar ve simgeler aracılığıyla özelleştirme olanağından yararlanacak. Ancak maalesef ki bu planda reklamlar bulunacak.

X, en üst düzey paketi olan Premium+ için ayda 300 TL fiyatla kullanıcılara sunuldu. Bu paket kullanıcılar için pek çok ayrıcalık sunuyor: Takip Edilen ve Sizin İçin bölümlerinde reklam bulunmaması, sorunsuz ve dikkat dağıtıcı olmayan bir gezinme deneyimi vaat ediliyor.

X'ten uygun fiyatlı ve daha maliyetli yeni abonelik paketleri! İşte Türkiye fiyatları

Temel ve Premium+ arasında bir ara seçenek olarak konumlandırılan, aylık 150 TL tutarındaki standart Premium paketini de hatırlatmakta yarar var. Kullanıcılar, çok beğenilen mavi tik doğrulama işareti de dahil olmak üzere iki yeni plandaki birçok özelliğe erişebilecek. Ancak ne yazık ki bu plan, Premium+'ın reklamsız deneyimini sunmayacak.

X platformu ayrıca yıllık ödemeyi tercih eden kullanıcılar için büyük bir ayrıcalık tanıyacak. Aylık ödemeye kıyasla yüzde 12'lik bir indirim fırsatı sunulacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: X (Twitter)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...