Yeni iPad modelleri için tanıtım tarihi karıştı! Bekleyenler üzülecek

Düzenleyen: / Kaynak: MacRumors
- Güncelleme:
Yeni iPad modelleri için tanıtım tarihi karıştı! Bekleyenler üzülecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / MacRumors

Apple, uzun süredir yeni iPad modelleri üzerinde çalışıyor. Teknik özellikleri ve tasarımı henüz belli olmayan tabletlerin tanıtım tarihiyle ilgili kafa karışıklığı mevcut. Peki, yeni iPad modelleri ne zaman tanıtılacak? Yeni iPad modelleri için tanıtım tarihi ne zaman? İşte cevabı.

Apple'ın yeni iPad modelleri üzerinde çalıştığı biliniyor. Kısa süre önce Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın iPad Pro ve iPad Mini olmadan yalnızca iPad Air modelini ekim ayında tanıtacağını açıklamıştı. Fakat MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere göre yeni iPad Air 6 için tanıtım tarihi, ekim ayından daha uzakta olabilir.

YENİ IPAD MODELLERİ, YIL SONUNDA GELECEK

MacRumors tarafından bugün paylaşılan habere göre yeni iPad modelleri, ekim ayında değil yıl sonunda piyasaya sürülecek. Konuyla ilgili açıklama, kıdemli Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından yapıldı.

Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamaya göre yeni iPad modelleri dışında ek olarak M3 işlemciye sahip MacBook modelleri de sene içinde tanıtılmayacak. Apple'ın yeni MacBook modellerini de gelecek sene sunması bekleniyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, bugün iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni iPhone modelleri yanında ek olarak Apple Watch Series 9 modelinin de tanıtılması bekleniyor.

Tanıtılacak iPad Pro 6 modelinin ise öncel serilere göre yeni özelliklere sahip olacağı biliniyor. Tüm bunlara ek olarak da M2 işlemci, iPad Pro modelinde olduğu gibi Thunderbolt bağlantı noktası, Apple Pencil ve yeni renk seçenekleri olacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MacRumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...