Yılın sonu da başı da Kızılelma... Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yılın sonu da başı da Kızılelma... Selçuk Bayraktar'dan heyecanlandıran paylaşım

TEKNOLOJİ Haberleri

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'ya ilişkin bir paylaşım yaptı. Bayraktar yaptığı paylaşımına, "Yılın ilk gününde #KIZILELMA mesaisi..." notunu düştü.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Kızılelma'ya ilişkin bir paylaşımda bulundu. "Yılın ilk gününde #KIZILELMA mesaisi..." notuyla paylaşın fotoğrafta, Selçuk Bayraktar'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldiği görüldü.

KIZILELMA'YA SÜRPRİZ ZİYARET

Yeni yılın ilk gününde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Baykar Tesisleri'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Varank, Kızılelma'nın önünde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile beraber poz verdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Selçuk Bayraktar ise "Yılın ilk gününde Kızılelma mesaisi" mesajına yer verdi.

https://twitter.com/Selcuk/status/1609636085830672384

2022'YE DE KIZILELMA PAYLAŞIMI İLE VEDA ETMİŞTİ

Selçuk Bayraktar, ilk uçuşunu başarıyla tamamlayan Bayraktar KIZILELMA hakkındaki paylaşımında, "Bu sene 20 yıllık hayalimizi gerçekleştirdik. Havacılık tarihimizde 2022'nin yeri ayrı olacak... Yeni yılda, yeni #KIZILELMA'lara varabilmek dileğiyle, herkese #MutluYıllar diliyorum." ifadelerin kullandı.

Paylaşımında ayrıca bir videoya yer veren Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB2'nin ilk ve biçok savunma teknolojisinin görüntülerine yer verdi.

https://twitter.com/Selcuk/status/1609259358810148865

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...