Yüksek dayanıklılığıyla ön plana çıkan Samsung Galaxy XCover 7'nin ilk görüntüleri çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AndroidHeadlines
- Güncelleme:
Yüksek dayanıklılığıyla ön plana çıkan Samsung Galaxy XCover 7'nin ilk görüntüleri çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AndroidHeadlines

Samsung'un dayanıklılığı ile ön plana çıkan Galaxy XCover serisinin yeni üyesi Galaxy XCover 7'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung, dayanıklılığıyla ön plana çıkan Galaxy XCover serisini çok yakında genişletecek. Samsung Galaxy XCover 7 için geri sayım başlarken, heyecanla beklenen telefonun ilk görüntüleri ortaya çıktı. Cihazın tasarımı ve teknik özellikleri internete sızdırıldı.

SAMSUNG GALAXY XCOVER 7 DAYANIKLILIK KONUSUNDA RAKİP TANIMAYACAK

AndroidHeadlines tarafından paylaşılan görüntülere göre cihaz, önceki modellere kıyasla çok daha sağlam bir yapıya sahip olacak. Pürüzlü bir doku ile gelecek cihaz, bu sayede daha sıkı bir tutuş hissi sağlayacak. Aynı zamanda böylelikle düşme gibi durumlara karşı çizilme ya da hasar görme olasılığını en aza indirecek.

Dayanıklılık konusunda kullanıcıların aklında bir soru işareti bırakmak istemeyne cihaz, kalın kenarlarıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte telefonun MIL-STD-810H ve IP68 sertifikalarını alması sayesinde toza ve suya karşı direnç elde edilirken, ayrıca betona düşme gibi olası durumlarda da ekstra dayanıklılık sağlanıyor.

Yüksek dayanıklılığıyla ön plana çıkan Samsung Galaxy XCover 7'nin ilk görüntüleri çıktı

Cihazın öne çıkan özelliklerinden bir diğeri ise kullanıcıların akıllı telefonun pilini kendilerinin değiştirebileceğini akıllara getiren çıkarılabilir arka kısım oluyor. Şimdilik yalnızca görüntüsü ile baş başa kaldığımız bu özellik hakkında şirketten ilerleyen haftalarda bir açıklama bekleniyor.

Samsung Galaxy XCover 7, ana kameranın etrafında turuncu bir halkaya sahip olacak. Bu yalnızca estetik bir dokunuş olmayacak. Aynı zamanda kullanıcıların bu halkayla birlikte uygulamaları hızlı bir şekilde etkinleştirme ya da Bas Konuş işlevini açma gibi pratik özelliklere de sahip olabileceği tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AndroidHeadlines
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...