Geometrik karolarla alışılmışın dışına çıkın | Tacihane

- Güncelleme:
Geometrik karolarla alışılmışın dışına çıkın | Tacihane

Türkiye Cumartesi Haberleri

Misafirlerinizi ilk karşıladığınız yer olan koridorunuzu düşük bütçeyle benzersiz kılmanız hiç de zor değil. Son yıllarda trend olan geometrik yer karoları çabasız şıklık için birebir…

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ - Koridor geleneksel anlamda bir “oda” olmadığı için ihmal etmek olmaz. Dekorasyonda bütün ev birlikte düşünülmelidir. Çünkü her bir detay birbirinin tamamlayıcısıdır. Unutmayın ilk görüş çok önemli. Şık ve alışılmışın dışında bir koridor hayal ediyorsanız geometrik yer karoları tam size göre… Tamamlayıcı nötr tonlar, geometrik desenler ve sanat içeren vurgu parçaları çabasız bir şıklık katacaktır. Bu akıllı tasarım, alan yanılsaması oluşturur ve nötr bir renk şemasını tamamlayabilir. Koridorunuzda yoğun düzeyde modern bir atmosfer istemiyorsanız orta yüzyıl mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Geometrik karolarla alışılmışın dışına çıkın | Tacihane

Fonksiyonel ve şık bir koridor için de ada çayı yeşili ve gri güzel birer seçenek. Koridora derinlik ve yoğunluk katmak isterseniz açık bir düzen arasına koyu tonlar serpiştirebilirsiniz. Sarkıt lambalar veya oldukça popüler olan spot ışıklar da işinizi kolaylaştıracak aksesuarlardandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...