Yazlık evlerin vazgeçilmezi mint yeşili: Her renkle ahenk yakalıyor

- Güncelleme:
Yazlık evlerin vazgeçilmezi mint yeşili: Her renkle ahenk yakalıyor

Türkiye Cumartesi Haberleri

Dekorasyonda uyumlu bir görünüm isteyenlerdenseniz renklerin önemini bilmeniz şart. Son dönemlerde adından söz ettiren mint yeşili de buluştuğu renklerle evinize şıklık ya da ferahlık kazandırabilir.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ - Mint yeşili ilk defa 1920 yılında İngiltere’de bir renk adı olarak kullanılmış. Adını aldığı nane bitkisi kadar hafif ve taze olan mint yeşilinin oluşturduğu etki; ferah, aydınlık ve huzurlu olarak tanımlanabilir.

Pastel renklerin modaya hâkim olmasıyla birlikte ev dekorasyonunda yeşilin tonları da oldukça yer bulmaya başladı. Mint yeşili yapısı ve tonu sebebiyle hemen her renkle uyumlu bir yapıya sahip. Ancak bazı renklerle bir araya getirdiğinizde tamamen ahenkli bir havaya bürünüyor ve bulunduğu ortama şıklık kazandırıyor.

Yazlık evlerin vazgeçilmezi mint yeşili: Her renkle ahenk yakalıyor

Mint yeşili ile en çok tercih edilen renk ise beyazdır. Özellikle yazlık dekorasyonlar için vazgeçilmez bir ikilidir. Ferahlık ve duruluk barındırır. Öte yandan evinizde canlı ve enerjik bir hava essin istiyorsanız da turkuaz, kırmızı, mor ve somon rengini mint yeşili ile birlikte düşünebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...