ABD'ye 'F-16' göndermesi! Haluk Bayraktar sordu: Sonucu sizce ne olur?

Düzenleyen:
ABD'ye 'F-16' göndermesi! Haluk Bayraktar sordu: Sonucu sizce ne olur?

TÜRKİYE Haberleri

Türkiyeye F-16 savaş uçağı satışını durduran ve Rus yapımı savaş uçağının alınmasına da karşı çıkan ABD'ye cevap BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi. Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından insansız savaş uçağı Kızılelma'nın fotoğrafını paylaşıp, "ABD Predator SİHA’larını vermeyerek Milli SİHA’larımızın önünü açmıştı. Şimdi, bize F16 vermemelerinin sonucu sizce ne olur?" diye sordu. Paylaşım kısa sürede binlerce kez paylaşılırken, kullanıcılardan yorum yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  F-16 savaş uçaklarının ABD'den tedarikine izin verilmemesi durumunda Türkiye'nin alternatif uçak arayışına yönelebileceğine dair açıklama yapmış, ABD ise buna karşılık Türkiye'yi "yeni CAATSA yaptırımları" ile tehdit etmişti.

ABD'ye en güzel cevap, başarılarıyla adından söz ettiren yerli ve milli silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) geliştiricisi Haluk Bayraktar'tan geldi.

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medya hesabından oldukça dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"BİZE F-16 VERMEMELERİNİN SONUCU SİZCE NE OLUR?"

Haluk Bayraktar, Türkiye'ye F-16'ları vermekte direten ABD olmak üzere tüm dünyaya verdiği mesajda, Kızılelma'nın fotoğrafını paylaşarak, ''ABD Predator SİHA'larını vermeyerek Milli SİHA'larımızın önünü açmıştı. Şimdi, bize F16 vermemelerinin sonucu sizce ne olur?'' ifadelerini kullandı.

Paylaşım kısa sürede binlerce kez paylaşıldı.

 

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...