Eczacıbaşı Dynavit Tijana Boskovic'i kaptırmadı! Sırp yıldıza yeni sözleşme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eczacıbaşı Dynavit Tijana Boskovic'i kaptırmadı! Sırp yıldıza yeni sözleşme

VOLEYBOL Haberleri

Tijana Boskovic 2015 yazında henüz 18 yaşındayken kapısından girdiği Eczacıbaşı Dynavit ile sözleşme yeniledi. Turuncu-Beyazlı formayla 8. sezonunu geçiren 25 yaşındaki yıldız voleybolcu, "Bu ekibe inanıyorum ve başarı için hep birlikte, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı umuyorum" dedi.

Eczacıbaşı Dynavit, sekiz yıldır turuncu-lacivertli formayı giyen Sırp yıldız Tijana Boskovic ile sözleşme yeniledi. 25 yaşındaki pasör çaprazı 2018 ve 2022'de Eczacıbaşı'yla CEV Kupası'nı kazandı ve 2018'de turnuvanın En İyi Oyuncu ödülüne layık görüldü.

ECZACIBAŞI'NIN SEMBOLÜ HALİNE GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, "Kulübümüzün bir sembolü haline gelen Tijana Boskovic ile sekizinci yılımızı tamamladık ve önümüzdeki dönem için de birlikte devam kararı aldık. Kendisi dünyanın en değerli ve özel voleybolcularından biri. Tijana ile önümüzdeki dönemde de devam ediyor olmamız bizleri çok mutlu ediyor. Umuyoruz ki birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder ve birçok şampiyonluğun altına birlikte imza atarız." değerlendirmesinde bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit Tijana Boskovic'i kaptırmadı! Sırp yıldıza yeni sözleşme

Tika: "Eczacıbaşı ile yolculuğumun devam etmesinden dolayı çok mutluyum. Tüm isteklerimizi yerine getirmek ve en büyük kupaları kazanmak için çok büyük bir arzum var. Bu ekibe inanıyorum ve başarı için hep birlikte, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı umuyorum."

 

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...