Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 Pazar hava durumu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 Pazar hava durumu...

YAŞAM Haberleri

Türkiye seçimlere gidiyor. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine artık 24 saatten az bir süre kaldı. 60 milyonun üzerinde seçmenin sandığa gideceği günün hava durumu da merak ediliyor. Peki seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 hava durumu nasıl? Detaylar haberin içerisinde yer alıyor.

Türkiye 14 Mayıs Pazar günü (yarın) sandığa gidiyor. Ülke genelinde 60 milyon seçmen Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde halkın iradesini ortaya çıkaracak oy pusulalarında tercihlerini yapacak.

Seçim gününde Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre eğlence mekanları kapalı olacak. Lokantalar ise yalnızca müşterilerine yemek servisi yapmak için açık olacak. 

Seçim gününün hava durumu da kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor. "14 Mayıs Pazar günü hava durumu nasıl olacak?", "Seçim günü hava durumu nasıl?" aramaları yanıt buldu.

SEÇİM GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

14 Mayıs seçim günü hava durumuna bakıldığında ülke genelinde sıcaklıkların 20 derecenin üzerine çıkacağı görülüyor. Güneydoğu bölgesinde ise hava sıcaklıkları 28 derecenin üzerinde seyredecek. Yağışlar sadece belli bölgelerde etkisini gösterecek.

Meteorolojik veriler dikkate alındığında ulaşımda hava şartları kaynaklı aksamalar söz konusu olmayacak.

Deniz veya uçak seferlerini etkileyebilecek bir sorun bulunmuyor ve kara yolu için de benzer şekilde engel yok yani rahatça bulundukları yere seçmenler giderek oylarını kullanabilecek.

Megakent İstanbul'un hava durumu ise güneşli. Sıcaklığın 20 derece olacağı ifade ediliyor.

14 MAYIS 2023 HAVA DURUMU

Haritayla 81 ilin hava durumu ise yarın için şu şekilde görülüyor:

Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 Pazar hava durumu...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...