Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı

Esenyurt’ta ailesinin ekmek almaya gönderdiği 14 yaşındaki çocuk, motokuryeler tarafından hırsızlık şüphesiyle darp edildi. Vücudunda çok sayıda morluk oluşan çocuğun parmağı da kırılırken saldırganların olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Polis güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlık iddiasını yalanladı, aile ise darp raporu alıp şikayetçi oldu.

Kaydet
a- | +A

Olay, geçtiğimiz gün Esenyurt Kıraç'ta yaşandı. İddiaya göre ailesinin ekmek almaya gönderdiği 14 yaşındaki bir çocuk, sokakta bulunan bir motosiklet tamirhanesinin önünden geçti.

14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı
Başlık Resmi14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı

O sırada içeride bulunan yaklaşık 10 kişilik bir motokurye grubu, çocuğun hırsızlık yaptığını sandı.

14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı
Başlık Resmi14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı

TEKME TOKAT SALDIRDILAR

İçlerinden bazıları koşarak çocuğu yakalamaya çalışırken, çocuk ise kendisini kovalayan şahıslardan kaçmaya çalıştı. Yolun karşısında yakaladıkları çocuğa tekme, tokat saldıran 4-5 kişilik kurye grubunu ise çevredeki vatandaşlar ayırdı. Ailesinin olay yerine gelmesiyle kuryeler olay yerinden kaçarken, durum polise bildirildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, herhangi bir hırsızlık şüphesi bulamadığını belirtti. Aile ise darp raporu alarak şahıslardan şikayetçi oldu.

14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı
Başlık Resmi14 yaşındaki çocuğa tekme tokat saldırı! Kuryeler yapmadığını bırakmadı

BABANIN FERYADI: DARP İZLERİ VAR, PARMAĞINI KIRMIŞLAR

Yaşanan olayı anlatan baba Erol Gazel, "Oğlumu ekmek almaya göndermiştim. Sokağımızda bulunan bir motosiklet tamirhanesinin önünden geçtiğinde içeridekiler hırsızlık yaptığını sanmış. O sırada içeride motokuryeler varmış. 4-5 kişi peşinden koşmuşlar, yakalayarak oğlumu darp etmişler. Çocuğun vücudunda darp izleri var, parmağını kırmışlar. Benim oğlum 14 yaşında, darp eden adamlar 38-44 yaş aralığında. Olaydan sonra başlarındaki adam diğerlerini gönderdi, biz olay yerine geldik diye. Adamlar bir özür bile dilemediler, şikayetçiyiz, yetkililere sesleniyorum. Burası büyükşehir, dağ başı değil. Burada bu insanlar nasıl yaşanacağını bilmiyor" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.