15 kilo uyuşturucu maddeyi elbise astarına sakladı: Aramada kıskıvrak yakalandı

15 kilo uyuşturucu maddeyi elbise astarına sakladı: Aramada kıskıvrak yakalandı

YAŞAM Haberleri

Jandarma ekipleri uyuşturucu maddeyi İstanbul’da piyasaya sürme hazırlığında olan şahsı kıskıvrak yakaladı. Şüphelinin aracında yapılan aramada kadın elbiselerinin astarına özel olarak zulalanmış vaziyette 15 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince C.S. isimli bir şahsın doğu illerinde yasadışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeyi İstanbul ili genelinde “Torbacı” olarak tabir edilen şahıslara satacağı bilgisine ulaşıldı. Teknik ve fiziki takibe alınan C.S.’nin uyuşturucu sevkiyatı yapacağı aracı tespit ederek takibe başlayan jandarma ekipleri aracı uzun bir kovalamacanın ardından Esenyurt’ta durdurdu.

KADIN ELBİSESİNİN ASTARINA SAKLAMIŞ

Takibin ardından yakalanarak etkisiz hale getirilen şüphelinin aracının bagajında kadın elbiselerinin astar kısmına özel olarak zulalanmış vaziyette 500 adet paketlenmiş halde toplam 15 kilo uyuşturucu madde eroin ele geçirildi. Yakalanan C.S., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik çalışmalar sürüyor.

                                            

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...