Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

19 yaşındaki genç rolüyle aynı sonu paylaştı

19 yaşındaki genç rolüyle aynı sonu paylaştı

Antalya’da 'Koptum Bu Hayattan' filminde uyuşturucudan ölen birini canlandıran 19 yaşındaki genç film vizyona girmeden uyuşturucudan hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi’nde yaşayan 19 yaşındaki Ayhan Akgün’ün 2 hafta önce cansız bedeni bulundu. Yakınlarının bir haftadır ulaşamadığı Akgün’ün uyuşturucu maddeden hayatını kaybettiği tespit edildi. Gencin acı ölümü sonrasında oynadığı film ortaya çıktı. Nihat Arslan'ın yönettiği 'Koptum Bu Hayattan' isimli sinema filminde uyuşturucu kullanan bir genci canlandıran Ayhan Akgün, filmde ailesine ve arkadaşlarına veda mektubu yazdıktan sonra uyuşturucudan yaşamını yitirdi. Gencin filmdeki rolüne benzer şekilde hayatını kaybetmesi ise büyün üzüntüye neden oldu. Akgün'ün filminde, “İnşallah yeni gençlere örnek olurum, düşmezler” diye mesaj verdiği de öğrenildi.

“UYUŞTURUCUYA DÜŞMÜŞTÜ ONU DA KURTARMAK İSTEDİM”

Yönetmen Nihat Arslan, filmlerinin adının ‘Koptum Bu Hayattan' olduğunu dile getirerek, “Filmde birçok konuyu işledik. Filmin en önemli konularından biri uyuşturucuyla mücadeleydi. Filmde uyuşturucuya düşen bir genç sonra ölüyor, ailesi darmadağın oluyor. Bu hayatını kaybeden gencimize bu rolü vermiştim. O gencin küçüklüğünü bilirdim, filmlere de çok merakı vardı. Uyuşturucuya düşmüştü, onu da kurtarmak istedim. Belki hoşuna gider ve bu illeti bırakır demiştim. Bu rolü ona verdim. O mektubu senaryoda Ayhan Akgün ailesine bırakıyor, gençlere örnek olsun istiyor. ‘İçmeyin, düşmeyin, bu yolun sonu yok, ölümdür' demek istiyor” diye konuştu.

“GENÇLERE ÖRNEK OLUR DEMİŞTİ”

Filmde oynayan Ayhan Akgün'ün ölüm haberini aldıklarını dile getiren Arslan, “Bayağı sarsıldım, film tam bitti vizyona girecekti. Şu an hiçbir şey yapamıyoruz, kısacası şoktayız. Allah tüm gençlerimizi kurtarsın. Ailemize sabırlar diliyorum. Sosyal medyada gördüm Akgün'ün öldüğünü, 'Ölüm sana yakışmadı' mesajıyla paylaşmışlar. Ben o an dondum kaldım zaten. İnanmadım. Bir hafta ortadan kaybolduktan sonra cenazesini evde bulmuşlar. Gerçekten çok sarsıldık. Akgün rolünü de çok iyi oynadı. Ayhan rolünü oynarken, 'İnşallah yeni gençlere örnek olur düşmesinler' demişti ama kendi düştü” dedi.

19 yaşındaki genç rolüyle aynı sonu paylaştı
Başlık Resmi19 yaşındaki genç rolüyle aynı sonu paylaştı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.