60 senelik karısını öldürüp canına kıydı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
60 senelik karısını öldürüp canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne'den kan donduran bir haber geldi. 7 çocuğunun anası olan 60 senelik karısını öldüren adam daha sonra canına kıydı.

Edirne’de yaşanan olayda evinde tartıştığı 60 yıllık karısını öldüren adam daha sonra aynı silahla canına kıydı. Korkunç olay, Havsa ilçesine bağlı Azatlı köyünde meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Yusuf Akbaş ve eşi Hasibe Akbaş arasında çıkan tartışma sonucu cinnet geçiren koca, eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kendisini de vurarak canına kıydı.

60 senelik karısını öldürüp canına kıydı

TALİHSİZ KADIN ÖLMEDEN ÖNCE OĞLUNU ARADI

Ağır yaralanan Hasibe Akbaş, çocuğunu arayarak evde silahla vurulduğunu söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Akbaş, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasibe Akbaş da hayatını kaybetti. 7 çocuk sahibi çift, köy mezarlığına defnedildi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...