İzmir'de sel mağdurlarına maddi destek

Düzenleyen:
İzmir'de sel mağdurlarına maddi destek

YAŞAM Haberleri

İzmir’de dün etkili olan sağanak, beraberinde sel getirdi. Ardından birçok iş yer ve haneyi su bastı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mağdur olan vatandaşlara maddi destekte bulunacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’de yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Soyer “212 iş yeri ve hane su baskını ile yüz yüze kaldı. Biz ekiplerimizle sabaha dek çalıştık. Bu, bize gelen ihbarlar ve arkadaşlarımızın yaptığı tespitler sonucu ortaya çıkan rakamlar. Eğer ilçelerinizde, mahallelerinizde mağdur olduğunu bildiğiniz vatandaşlar varsa bizimle paylaşın. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz. Sağanak sebebiyle mağdur olan İzmirlilere maddi destekte ve eşya yardımında bulunulacak" dedi. İzmir toplu taşımasında HES kodu eşleştirmesini gerçekleştirdiklerini de kaydeden Soyer, sistemin büyük aksamalar yaşanmadan hizmete geçtiğini aktardı.

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...