Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pazara geldiler, aşı oldular

Düzenleyen:
Pazara geldiler, aşı oldular

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, koronavirüs ile mücadele için pazar yerine aşı standı kuruldu. Vatandaşlar aşı olduktan sonra alışverişini yaptı.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Covid-19 ile mücadeleyi farklı bir boyuta taşıdı. Ekipler, salı günleri Seferihisar'da kurulan üretici pazarında, aşı olmak isteyen vatandaşlar için stant kurdu. Seferihisar Belediyesi zabıta birimleri de anons yaparak vatandaşları aşı standına davet etti. Pazara gelen vatandaşlardan bazıları aşılarını vuruldu. Pazara alışverişe gelen Yakup Akyürek, Sinovac aşısının üçüncü dozunu yaptırdığını belirterek "Bütün vatandaşlarımız aşısını yaptırsın. Çok güzel bir uygulama memnun olduk." dedi. Aşıyla ilgili soruları olan vatandaşlara da Seferihisar Sağlık Grup Başkanı Kamil Kırant tarafından bilgi verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...