Silahlı saldırgan sokak ortasında annesine saldırdı!

Düzenleyen:
Silahlı saldırgan sokak ortasında annesine saldırdı!

YAŞAM Haberleri

Sancaktepe'de silahlı olduğu görülen bir zanlı annesini sokak ortasında darp etti.

Vicdanları yaralayan olay Sancaktepe'de meydana geldi. Silahlı bir zanlı, annesi olduğu öğrenilen talihsz kadını sokak ortasında acımasızca şiddet uyguladı. Olaya müdahale etmeye kalkanlarada silah doğrultan azılı saldırgan, çevredekilerin araya girmesiyle annesini bıraktı.

MÜDAHALE EDEN VATANDAŞI DA DÖVDÜ

Olay, geçtiğimiz gün Sancaktepe'de meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen silahlı bir şahıs iddiaya göre sokak ortasında annesini darp etti. Silahlı şahıs, kaldırımda oturan annesini yaka paça zorla götürmek isterken çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı. Olaya müdahale eden bir vatandaş ise saldırgan tarafından darp edildi. Silahlı şekilde sokak ortasında annesini ve vatandaşları darp etmeye çalışan şahıs, çevredeki insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Polis olay hakkında inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...