Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyük göç başladı! Milyonlarca kişi yola çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Büyük göç başladı! Milyonlarca kişi yola çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması ile birlikte memleketlerine ve tatil bölgelere gitmek için yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu'nda yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı tatilinin hafta sonu ile birleştirilerek 9 güne çıkarılması ile vakitlerini memleketlerinde ya da tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, dün mesai saatinin sona ermesi ile birlikte yola çıkmaya başladı. İstanbul ve çevre illerden yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturmaya başladı.

KADIKÖY'DEN TUZLA'YA UZANIYOR

İstanbul'da geçtiğimiz gün gece saatlerinde başlayan bayram tatil trafiği ise bugün sabah saatlerinde de devam etti. Sabahın erken saatlerinde memleketlerine doğru yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine yoğun trafik oluşturdu. Kadıköy’den başlayan trafik Tuzla’ya kadar uzadı. 

TEM Otoyolu Ankara istikametinin yanı sıra Körfez, Derince ve İzmit geçişinde yoğunluk yaşanıyor. Gültepe ve Korutepe Tünelleri’nde ise yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi sebebi ile trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

D100 Karayolu İzmit geçişinde ise şehir trafiğinin de eklenmesi ile yoğunluk oluşmaya başladı. 

Büyük göç başladı! Milyonlarca kişi yola çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...