Bursa'da ilginç olay: Tanımadığı adamı aracında uyurken buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'da ilginç olay: Tanımadığı adamı aracında uyurken buldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan bir kişi, aracında tanımadığı bir adamın uyuduğunu görünce polise haber verdi.

Şaşkına çeviren olay sabah saatlerinde Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşandı. Sabah işe gitmek için arabasının yanına giden Mustafa Peker, aracında tanımadığı bir adamın uyuduğunu gördü. Peker'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araçta uyuyan kişiyi uyandırdı.

YANINDA HIRSIZLIK MALZEMELERİ VARDI

Polisin "Ne yapıyorsun burada" sorusuna "Uyumuşum" şeklinde cevap veren şahsın GBT'si kontrol edildi. Adının Uğur K. olduğu tespit edilen şahsın herhangi bir suç kaydı olmadığı öğrenilirken, şahsın yanında çantasıyla birlikte hırsızlık malzemelerinin de olduğu görüldü.

"ŞAHSIN KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Arabanın sahibi Mustafa Peker "Bu sitede ikamet ediyorum. Sabah kalktım, arabamı bıraktığım yere geldim, bir şahıs burada uyuyor. Hemen polise haber verdim. Bu şahsın kim olduğunu bilmiyorum, tanımıyorum. Yanında çantası da vardı polis ekipleri çantayı kontrol ettiler" dedi.

Bursa'da ilginç olay: Tanımadığı adamı aracında uyurken buldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...