'İşçi bulamıyoruz' diyen validen çağrı: İş arayan varsa gönderin

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'İşçi bulamıyoruz' diyen validen çağrı: İş arayan varsa gönderin

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amasya'da başta mermer işçiliği olmak üzere 4 bin lira maaşla çalıştıracak işçi bulamadıklarını söyleyen Vali Mustafa Masatlı, "İş arayan varsa bize gönderin" dedi.

Muhtarlarla toplantı yaparak köylerde yaşanan sorunları ele alan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, yaptığı konuşmada ziyaret ettiği fabrikaların da çalıştıracak işçi aradığını söyledi.

"İŞ ARAYAN VARSA GÖNDERİN"

Fabrika sahiplerinin “Bayanlara bile biz iş verebiliriz. Küçük ölçekte, ağır olmayan, bayanların yapabileceği işleri verebiliriz" dediğini duyuran Masatlı, "Bilginiz olsun, iş arayan varsa gönderin. Şu anda mermerle ilgili ciddi derecede açık var. Eleman bulamıyorlar” diye konuştu.

'İşçi bulamıyoruz' diyen validen çağrı: İş arayan varsa gönderinVali Masatlı özellikle mermer fabrikalarında işçi bulunamadığına dikkat çekti...

“HERKES MASA BAŞI İŞ ARIYOR"

Türkiye’nin çok gelişip değiştiğini ve hayat standardının yükseldiğini anlatan Vali Masatlı, “Herkes masa başı iş arıyor. Ama bu memlekette her şeye ihtiyaç var. Toplumda her işin bir karşılığı var. Ama maalesef herkes aynı şeyleri istiyor. Bundan dolayı bizlerde ciddi derecede zorlanıyoruz” dedi.

"MERZİFON OSB ELEMAN BULAMIYOR"

Kentin en büyük iki OSB’sindeki fabrikaların eleman ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayıp muhtarlardan iş arayanların buralara yönlendirmelerini isteyen Masatlı, “İş var, işle ilgili sorun yok. Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) de aynı. Orada da eleman bulamıyorlar. Buradaki organize sana bölgesinde de aynı. İş arayanları hemen yönlendiriyorsunuz. İnsanlar iş beğenmediğinden dolayı işsiz. İş bulamadığından dolayı değil” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...