Bir Pitbull dehşeti de İstanbul'da! Tasmasız köpek çocuklara saldırdı

Düzenleyen:
Bir Pitbull dehşeti de İstanbul'da! Tasmasız köpek çocuklara saldırdı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Sultangazi'de basket sahasına tasmasız Pitbull daldı. Köpek, iki çocuğa saldırdı.

Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye Ateş’in iki Pitbull tarafından parçalanması bütün Türkiye’yi derinden sarstı. Bu olayın üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen İstanbul’da da iki çocuk Pitbull’un hedefi oldu. 

ÇOCUKLARI YARALADI

Cumhuriyet Mahallesi, Akşemsettin Sokak'taki parkta bulunan basketbol sahasında basket oynayan Muhammed Can Değirmenci ile Samet Eren Özger, sahipsiz ve tasmasız köpeğin saldırısına uğradı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Ayaklarından yaralanan 2 çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

POLİS, SAHAYI KONTEYNERLER İLE KAPATTI

Bu arada, polis ekipleri, basketbol sahasının kapısını çöp konteynerleri ile kapatarak saldırgan köpeğin kaçmasını engelledi. Belediye ekipleri, köpeği Sultangazi Hayvan Barınağına teslim etti. Saldırıya uğrayan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...