Yine pitbull yine dehşet: 13 yaşındaki çocuğa saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yine pitbull yine dehşet: 13 yaşındaki çocuğa saldırdı

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de pitbull cinsi köpek, 13 yaşındaki çocuğa saldırarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan çocuk taburcu edildi.

Türkiye pitbull saldırısi ile ağır yaralanan minik Asiye'nin durumunu konuşurken, bir korkunç haberde Denizli'den geldi.

Pamukkale ilçesinde de pitbull saldırısına uğrayan yabacı uyruklu 13 yaşındaki çocuk ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kasık bölgesinden yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yine pitbull yine dehşet: 13 yaşındaki çocuğa saldırdıOlayın ardından çalışma başlatan polis, köpeğin sahibi İran uyruklu M.A'yı (24) gözaltına aldı.

Köpek ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı ekiplerince gözetim altına alındı.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde sokakta yürüyen çocuğun köpek tarafından ısırılması yer alıyor.

Armin Darban Jafeti, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin saldırısına uğradığı için çok korktuğunu belirterek, "Arkadaşımın evinden geliyordum. Aşağıdaki çöp kovasının orada adam köpeğine yemek verecekmiş. Köpek salınmıştı ve hiçbir önlemi yoktu. Köpek, ilk kedileri kovaladı.  Ondan sonra hemen üzerime geldi. Üzerime zıpladı ve ayağımı çektiğim için çok ısırmadı. Hemen yan komşuların bahçesine sığındım." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...