Yabancı uyruklu şahıslar ev arkadaşlarını öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yabancı uyruklu şahıslar ev arkadaşlarını öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbu'da yabancı uyruklu oldukları öğrenilen ik şahıs, hem aynı evi paylaştıkları hem de aynı iş yerinde çalıştıkları adamı bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Zeytinburnu’nda yabancı uyruklu iki kişi aynı iş yerinde çalıştıkları ve aynı evde kaldıkları kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Söz konusu şahıslar Sakarya’da yakalanarak gözaltına alındı.

SAKARYA'DA YAKALANDILAR

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 6 Mayıs günü yaşanan olayda Afganistan uyruklu Ahmet Soltanı, aynı evde yaşadığı Afganistan uyruklu M.H. ve K.H. tarafından defalarca bıçaklanmıştı. Yaralı Ahmet Soltanı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlıları kayıplara karışmıştı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyerek, zanlıları yakalamak için çalışma başlatmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli M.D. ve K.H., Sakarya’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...