Adıyaman'a ailesinin yanına gelen üniversite öğrencisi 4 gündür kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adıyaman'a ailesinin yanına gelen üniversite öğrencisi 4 gündür kayıp

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üniversite tatili için memleketi Adıyaman’a geri dönen üniversite öğrencisi Mehmet Delice’den 4 gündür haber alınamıyor. Hava almak için evden dışarı çıktığını söyleyen Mehmet Delice'nin ailesi, çocuklarının sağ salim bulunmasını istiyor.

Balıkesir’de inşaat mühendisliği okuyan 22 yaşındaki Mehmet Delice tatilde memleketi Adıyaman’a geldi. Adıyaman’ın merkez Alitaşı Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan üniversite öğrencisi 4 gün önce hava almak için evden dışarı çıktı. Mehmet Delice, eve dönmeyince ailesi telefonla aradı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ 4 GÜNDÜR KAYIP

Telefonları kapalı olan Mehmet Delice’den haber alınamaması üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Çocuklarının hayatından endişe duyan Ramazan ve Neziha Delice çifti, yetkililerden çocuklarının sağ salim bir şekilde bulunmasını istedi. Delice Ailesinin 2 çocuğundan biri olan genç üniversite öğrencisi Mehmet Delice’nin bulunması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.                  

                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...