Akılalmaz olay! Kolu olmayan sürücü okul servisi kullanırken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akılalmaz olay! Kolu olmayan sürücü okul servisi kullanırken yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da denetim yapan polis ekipleri durduğu bir servis aracını kullanan sürücünün bir kolunun olmadığını farketti. Engelli olan servis sürücüne ekipler tarafından işlem yapıldı

İstanbul'da araç kontrolü yapan polisleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bu sabah Ataşehir'de okul servislerine yönelik yapılan denetimlerde ekipler hem servisleri hem de servis sürücülerini tek tek inceleyip, aradı.Küçükbakkalköy mahallesinde bir okul girişinde yapılan denetimlerde sırasında durdurulan servis aracını kullana sürücüyü görenler polis ekipleri gördükleri karşısında şaştı kaldı. Çünkü okul servisi sürücüsünün bir kolu yoktu.

Okul servisinin şoförü L.G.’nin engelli olduğu ve sağ kolu olmadığını gören ekipler durdurulan minibüsten indirilerek evrakları incelenen engelli sürücüye işlem yaptı. 

SERVİS TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Karayolları Trafik Kanunu’nun “Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araç sürmeleri” ve “Belediyeden alınan izin ruhsatta belirtilen faaliyet konusu dışında yolcu taşımak” suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi. Okul servisi ise trafikten men edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...