Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Antalya'da ilginç görüntü! Ne çoban ne de inekler alevlere aldırmadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çöp ve molozların döküldüğü bir alanda yangın çıktı. Alevlerin arasında inekler beslenmeye devam ederken, çobanın da sürüyü uzaklaştırmaması dikkat çekt.

Kaydet
a- | +A

Kum mevkiinden yükselen yoğun dumanlar nedeniyle Manavgat şehir merkezi ile D-400 Karayolu'nda seyir halindeki sürücüler tedirgin oldu. Olay sırasında yangın bölgesinde bulunan inek sürüsünün çöp ve bitki atıklarıyla beslenmeye devam etmesi dikkat çekti.

ÇÖP VE MOLOZLAR NEDENİYLE YANGIN

Yangına, bölgeye turistik tesisler tarafından dökülen çöp ve molozların neden olduğu öğrenildi. Çöplerin büyük bölümünü sünger ve benzeri yanıcı maddelerin oluşturması nedeniyle yükselen yoğun duman, gökyüzünü kapladı. Manavgat Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iş makineleriyle yangının çevresinde önlem alarak alevlerin yayılmasını engelledi.

Antalya'da ilginç görüntü! Ne çoban ne de inekler alevlere aldırmadı - 1. Resim
Başlık ResmiAntalya'da ilginç görüntü! Ne çoban ne de inekler alevlere aldırmadı - 1. Resim

YANGINDA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

Yangın sırasında ilginç bir görüntü de ortaya çıktı. Arazideki çöplerin içinde otellerden getirilen ağaç dalları, bitki atıkları ve muz serası artıklarıyla beslenen bir inek sürüsü, yangına aldırış etmeden alanda kalmaya devam etti. Sürünün başındaki çobanın, alevlerin yaklaştığı anlarda bile hayvanları uzaklaştırmaya gerek duymadığı görüldü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.