Antalya'da piton alarmı! 1,5 metrelik yılan bu kez apartman dairesinden çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da boş bir apartman dairesinde 1,5 metre uzunluğunda piton bulundu. Daha önce de aynı şehirde bir sitenin bahçesinde piton bulunmuş ve el konulmuştu.

Birkaç ay önce bir apartmanın giriş kapısında piton bulunmasının ardından Antalya'da bir vaka daha yaşandı. Kepez ilçesinde bulunan bir apartmanın boş dairesinde 1,5 metre uzunluğunda piton olduğu ihbarını alan belediye ekipler, adrese intikal etti.

DOĞAL YAŞAM PARKI'NA TESLİM EDİLDİ

Adreste pitonla karşı karşıya gelen ekipler, pitonu cam akvaryuma koydular. Piton daha sonra büyük bir titizlikle Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi. Pitonun boş bir evde bulunduğu ve sahibine ise ulaşılamadığı öğrenildi.

Antalya'da piton alarmı! 1,5 metrelik yılan bu kez apartman dairesinden çıktı - 1. Resim

GENÇ KIZ PİTONUNU GERİ İSTEDİ: EVCİL, ZARARI YOK

Sosyal medya kullanıcısı genç bir kız ise pitonun kendisine ait olduğunu iddia ederek pitonla fotoğrafını paylaşarak kendisine verilmesini istedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan genç kız, "O yılan evcil, neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" dedi. Genç kızın sayfasında yılana ait çok sayıda görüntü olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bir görüntüsünün üzerinde yazan "1 aydır aç ve boynumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" cümlesi ise korkuttu.

Antalya'da piton alarmı! 1,5 metrelik yılan bu kez apartman dairesinden çıktı - 2. Resim

ANTALYA'DAKİ İKİNCİ PİTON VAKASI

Öte yandan, 24 Ekim 2023'te Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın giriş kapısında delikli demir kapıya kahverengi renkte ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda bir yılanın dolandığını gören vatandaşlar durumu 112'ye bildirmiş, ihbar üzerine adrese itfaiye ekibi sevk edilmişti.

Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye, yılanı bulunduğu yerden çıkarmış ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na teslim etmişti.

Olay yerindeki bir vatandaş, "Sitenin demir kapısına sıkışmış şekilde bir yılan, boğa yılanı herhalde, ben Antalya’nın yerlisiyim böyle bir şey görmedim. 1,5 metre kadar var, boğa yılanı olarak tahmin ediyorum" diyerek, endişesini dile getirmişti.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...