Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Arkadaşının evinde ölü bulunmuştu, başına gelenler kahretti

Arkadaşının evinde ölü bulunmuştu, başına gelenler kahretti
Fotoğraf Başlığı Arkadasinin evinde ölü bulunmustu, basina gelenler kahretti

Kocaeli'de bugün bir arkadaşının evinde cesedi bulunan 21 yaşındaki Öykü Yündün’ün ölümün ardından ortaya çıkanlar kahretti.

Kaydet
a- | +A

Olay, öğlen saatlerinde Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi Koşu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Öykü Yündün (21) dün gece saatlerinde arkadaşı olduğu öğrenilen N.Ş.’nin evine geldi. Bugün öğlen saatlerde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan N.Ş., Öykü Yüngün'ü evde ölü bulduğunu söyledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yüngün’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından Yündün’ün ölümü şüpheli bulundu. Yündün’ü ölü bulduğunu iddia eden N.Ş. gözaltına alındı. Şahsın polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde, gece işe gitmek için evden ayrıldığını, sabah döndüğünde ise Yündün’ü ölü bulduğunu söylediği öğrenildi. N.Ş.'nin öğle saatlerinde ise bir komşusundan merdiven isteyerek eve balkondan girdiği öğrenildi.

Ölüm sebebi otopsi incelemesi sonrasında belli olacak
Evde olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısı tarafından inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından Yüngün’ün cenazesi otopsi incelemesi için Körfez Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan, Yüngün’ün kesin ölüm sebebinin otopsi incelemesinin ardından belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Öykü Yündün’ün ölümünün ardından, çocukluğu sırasında yaşadığı dram ortaya çıktı. 2013 yılında, Öykü Yündün’ün okulda arkadaşlarına istismara uğradığını söylemesi üzerine, durumu öğrenen annesinin suç duyurusunda bulunduğu ve 29 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olay tarihinde 29 kişi, hem ‘çocuğa istismar’ suçundan hem de ‘şantaj’ suçlarından gözaltına alındı. Sanıkların 19’u emniyetten serbest bırakılırken, 10 şahıs Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 Nisan 2014 yılında görülen karar duruşmasında tutuklu sanıklardan U.N.K. ve A.E.T.’ye 12 yıl 6 ay, İ.K., E.D., S.A. ve Ş.T., U.A., C.B, F.V.B., C.O.’nun da aralarında bulunduğu sanıklara 3-9 yıl arasında değişen hapis cezaları verdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.