Arnavutköy'de buğday tarlasında yangın çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arnavutköy'de buğday tarlasında yangın çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Arnavutköy'de buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ekiplerin de müdahale ettiği yangın 1 saatlik çalışmanın sonucunda söndürüldü.

Arnavutköy'de buğday tarlasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını söndürmek için helikopter de havadan destek veriyor. Yangın 17.30 sıralarında Hacımaşlı Mahallesi'nde bulunan buğday tarlasında çıktı. Hızla geniş alana yayılan alevleri görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın söndürme helikopteri de ekiplere havadan destek verdi. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Arnavutköy'de buğday tarlasında yangın çıktı

PİKNİKÇİLER İSYAN ETTİ

Şamlar köyü sakinleri ise piknikçilere isyan ederek “Ormanlara giriş yasak buralara geliyorlar yol kenarlarında falan oturuyorlar ama çok sorumsuzlar. Ateşlerini bile söndürmeden gidiyorlar. Biz bıktık artık. Bugün büyük bir yangından kurtulduk ama yarın ne olacağını bilmiyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...