Artvin'de bir kafede yangın çıktı, 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Artvin'de bir kafede yangın çıktı, 8 kişi hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri

Artvin'de bir kafede çıkan yangında 8 kişi yaralandı. Artvin Valisi Doruk, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını ifade ederek yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığını açıkladı.

Artvin'nin Çayağzı Mahallesi'ndeki bir kafede, saat 21.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İçeride bulunan 8 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerince yangın merdivenleri ile tahliye edilen yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
Artvin'de bir kafede yangın çıktı, 8 kişi hastaneye kaldırıldı
YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Doruk, "8 yaralımız var, hepsi hastanede. Ellerinde, yüzlerinde hafif yanıklar var, hayati tehlikeleri yok. Tedavileri devam ediyor. Yangının çıkış nedenini ise araştırıyoruz" dedi.




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...