Bacanağını öldürdü, kahvede çay içerken cinayeti anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bacanağını öldürdü, kahvede çay içerken cinayeti anlattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir Aliağa'da bir kişi, tartıştığı bacanağını av tüfeğiyle öldürdü. Ardından kahveye giden zanlı, çay içip işlediği cinayeti etrafındakilere anlattı.

İzmir Aliağa ilçesine bağlı Karakuzu Mahallesi'nde oturan H.T. koyunlarını otlatırken yanına bacanağı Ali Balcı (44) geldi. İkili arasında arazi meselesi yüzünden tartışma çıktı. H.T. eline aldığı av tüfeğiyle bacanağına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Balcı, kanlar içinde yere yığılırken zanlı hiçbir şey yokmuş gibi kahvehaneye gitti.

Bacanağını öldürdü, kahvede çay içerken cinayeti anlattı

Ali Balcı

Kendisine bir de çay söyleyen H.T, orada bulunanlara "Bacanağımı vurdum. Gidip bakın" dedi. Onun bu sözleri üzerine olay yerine giden kalabalık, Balcı'yı yerde hareketsiz yatarken buldu. Yapılan ihbar sonrası jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, 2 çocuk babası Balcı'nın öldüğünü belirledi. Ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Zanlı ise gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.T, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...