Baharı beklerken kış geldi, bir ilçede okullar tatil edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yurdun doğu bölgelerini etkisi altına alan kar yağışı, bazı illerde hayatı olumsuz etkiledi. Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan yağış kartpostallık görüntüler ortaya çıkarırken, Akıncılar ilçesinde ise eğitime bir gün ara verildi.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Mart ayının ortasında mevsim normallerinin oldukça altına inen sıcaklıklar, beraberinde kar yağışını da getirdi. Özellikle doğu illerinin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışlar, hayatı olumsuz etkiledi.

Sivas kent merkezinde ise dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, ilerleyen dakikalarda yerini kar yağışına bıraktı.

Baharı beklerken kış geldi, bir ilçede okullar tatil edildi - 1. Resim

LAPA LAPA KAR YAĞDI

Hava sıcaklığının eksi 3 dereceye kadar düştüğü kentte lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışıyla birlikte etraf beyaza büründü.

Kent meydanında bulunan tarihi eserler karla birleşince ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Vatandaşlar kar yağışının oldukça güzel olduğu belirterek fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Baharı beklerken kış geldi, bir ilçede okullar tatil edildi - 2. Resim

AKINCILAR İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Kentte akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Akıncılar Kaymakamlığından açıklama geldi.

Yoğun kar yağışı sebebiyle ilçeside okulların bir gün tatil edildiğini duyuran kaymakamlık, yaptığı açıklamada "22 Mart 2024 Cuma (Bugün) günü ilk, orta ve liselerde eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Baharı beklerken kış geldi, bir ilçede okullar tatil edildi - 3. Resim

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...