Balıkesir'de korkunç olay! Kız kardeşi, koltuktan düşünce fark etti

Düzenleyen:
Balıkesir'de korkunç olay! Kız kardeşi, koltuktan düşünce fark etti

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanan olayda 35 yaşındaki genç kendi hazırladığı el yapımı alkolden öldü. Kız kardeşi koltuktan düşünce öldüğünü anladı.

Balıkesir'de bir genç kendi yaptığı içkiden öldü, daha da acısı kız kardeşinini onun öldüğünü koltuktan düşünce anlaması oldu. Feci olay Darsofa Mahallesi 317 Sokak’ta meydana geldi. Amcasının oğlu ile el yapımı alkol alan Tuncay Bozkurt (35) isimli kişi uyuyakaldı.

KIZ KARDEŞİ KOLTUKTAN DÜŞÜNCE ANLADI
Ardından kişinin koltuktan düşmesi üzerine evde bulunan kız kardeşi M.B. şahsı kontrol ettiğinde nefes almadığını fark edince durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Şüpheli bulunan ölüm olayı ile ilgili olarak hayatını kaybeden kişinin el yapımı alkolden hayatını kaybettiği ileri sürülürken, cesedi kesin ölümünün belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. Tuncay Bozkurt’un engelli babasına baktığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...