Başbakan Davutoğlu'nun konvoyunda kaza!

Başbakan Davutoğlu'nun konvoyunda kaza!
Başlık ResmiBasbakan Davutoglu'nun konvoyunda kaza!

Adıyaman'da Başbakan Davutoğlu'nun yaralı askerleri ziyaret için gittiği hastane yolunda konvoyda bulunan araçlar kaza yaptı.

Kaydet
|
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki incelemelerin ardından helikopterle Adıyaman'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra karayolu ile Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'na geldi. Burada düzenlenen askeri uğurlama töreni sonrası Başbakan Davutoğlu karayoluyla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan yaralı 2 askeri ziyaret etmek istedi. Başbakan Davutoğlu'nun konvoyunda bulunan Adıyaman Garnizon Komutanı İbrahim Koyuer, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İtfaiye Müdürü Ahmet Çelik'in bulunduğu araçlar ile 112 sağlık ekibinin içerisinde bulunduğu ambulans kaza yaptı.
Başbakan Davutoğlu'nun konvoyunda kaza!
Başlık ResmiBaşbakan Davutoğlu'nun konvoyunda kaza!


YARALANAN POLİSLER HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada Sadullah Ergin ile ismi öğrenilemeyen bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.