Bayramlaşma binayı karantina altına aldırdı

Bayramlaşma binayı karantina altına aldırdı
Başlık ResmiBayramlasma binayi karantina altina aldirdi

Kırşehir'de Ramazan Bayramı'nda komşularıyla bayramlaşan bazı şahısların Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, çok sayıda temaslı kişinin bulunduğu bina karantina altına alındı.

Kaydet
|

Kırşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, komşuları ile bayramlaşan bazı şahısların test sonuçlarında mutant virüs tespit edildiği ve Medrese Mahallesi'nde bir binanın karantinaya alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Medrese Mahallesi Fatih Bulvarı'nda bulunan bir apartmanda ikamet eden bazı şahısların yapılan testlerinde mutant Covid-19 virüsü tespit edilmesi ve bu şahıslarla bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslı şahsın bulunması nedeniyle salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır" denildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.