Bayrampaşa'da yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Bayrampaşa'da yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Son dakika haberi: Bayrampaşa'da site içerisinde bulunan bir binanın elektrik panolarından kaynaklı yangın çıktı. Dairelerinde mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiyenin müdahalesi sonucu kurtarılırken, yangın da söndürüldü.

Son dakika haberine göre; İstanbul Bayrampaşa'da saat 00.30 sıralarında yangın paniği yaşandı. Tuna Caddesi üzerinde bulunan sitenin içerisindeki bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Elektrik panolarından kaynaklanan yangının dumanı, binanın en üst katına kadar sirayet etti.

ÇOK SAYIDA KİŞİ MAHSUR KALDI

Binada yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet, itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edilirken, aralarında bebek ve yaşlıların da bulunduğu çok sayıda insan dairelerinde mahsur kaldı. Olay yerine intikal eden itfaiyenin verimli çalışmaları sonucu mahsur kalanlar kurtarıldı.

Yoğun dumandan etkilenen bazı vatandaşlar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yangını söndüren itfaiye ekipleri, blok içindeki duman tahliye çalışmalarının ardından bölgeden ayrıldı.

Bayrampaşa'da yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldıBayrampaşa'daki korkutan yangında dairelerinde mahsur kalanlar itfaiye tarafından kurtarıldı.

İBB İTFAİYESİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin sosyal medya hesabından yangına ilişkin yapılan açıklamada, "Bayrampaşa Tuna Caddesi'nde bulunan 7 katlı binanın girişindeki elektrik saatleri yanmakta. Ekiplerimiz yangına müdahale ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...