Beykoz'da ilginç anlar! Balık tutmak için geldi, oltasına takılanı görünce şaşkına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beykoz'da ilginç anlar! Balık tutmak için geldi, oltasına takılanı görünce şaşkına döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beykoz sahiline balık tutmak için gelen bir vatandaş oltasını attı ve beklemeye koyuldu. Oltayı çektiğinde ise ucuna köpek balığı takıldığını gördü. O şaşkınlık veren anlar kameraya anbean yansıdı.

 

Beykoz'da yaşanan ilginç anlar görenleri hayrete düşürdü. Herkes gibi sahile balık tutmaya gelen bir vatandaş oltasını çıkardı ve denize attı. Ardından beklmeye koyulan vatandaş bir süre sonra oltayı çekmek istedi. Oltayı çektiğinde ise ucuna takılan şeyi gördüğünde şoke oldu çünkü normal bir balık değil de köpek balığı takılmıştı oltasına. 

YAVRU KÖPEK BALIĞI TAKILDI

Denize olta atan bir balıkçının oltasına yavru köpek balığı takıldı. Balıkçının oltaya çekmekte güçlük çektiği görüldü. Uzun uğraşlar sonucu oltayı denizden çıkaran balıkçı, köpek balığını görünce şaşkına döndü. 

O ANLAR KAMERADA

Çevredeki vatandaşların da merakla çıkmasını beklediği oltaya köpek balığının takıldığı görüldü. Kıyıya çıkarılan köpek balığını gören vatandaşlar o anları cep telefonu ile kayda aldı. Görüntülerde, vatandaşın oltayla tuttuğu köpek balığını kıyıya çıkardığı görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...