Boşanma aşamasındaki eşine ve kayınvalidesine pusu kurup dehşeti yaşattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Boşanma aşamasındaki eşine ve kayınvalidesine pusu kurup dehşeti yaşattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Boşanma aşamasında olduğu eşine ve kayınvalidesine pusu kuran damat, ikiliye adeta dehşeti yaşattı. Silahlı saldırı sonrası 20 yaşındaki Büşra K. ağır yaralanırken, saldırının ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri görenleri dehşete düşürdü.

Afyonkarahisar'da dün öğle saatlerinde iddialara göre Abdulkadir K. (25) isimli şahıs, boşanma aşamasına olduğu eşi Büşra K. (20) ile annesi Selda Ormantepe'yi evlerinin önünde pompalı tüfekle 3 el ateş ederek yaraladı. Kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Büşra K. olay yerine gelen ambulans ile üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, elinde ve yüzünde saçma yaraları bulanan annesi Selda Ormantepe de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası firar eden Abdulkadir K., ilçedeki Keçeli Mezarlığı’nda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boşanma aşamasındaki eşine ve kayınvalidesine pusu kurup dehşeti yaşattı
Boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesine pusu kuran damat ikiliye dehşeti yaşattı

DAMADINA TAŞ VE SOPA İLE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Olayın bugün ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri ise görenleri dehşete düşürdü. Olayda saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir K., Büşra K. ile annesi Selda Ormantepe'ye evlerine girmek için bahçe kapısını açtıkları esnada saklandığı karşı binanın bahçesinden ateş açtı. İlk kurşun sonrası Büşra K. yere yığılırken, ardından koşarak anne ve kızın yanına gelen Abdulkadir K., bahçe kapısını açıp acı içerisinde kıvranan Büşra K.'ye art arda iki el daha ateş etti.

Bu sırada anne Ormantepe ise kızını ve kendisini korumak için önce Abdulkadir K.’ya taş attı, sonra bahçe kapısını kapattı. Fakat anne Ormantepe bundan başarılı olamadı. Anne Ormantepe elindeki pompalı tüfekle 3 el ateş ettikten sonra kaçan damadının arkasından bahçeden bulduğu sopayı fırlattı ve ardından o da yere yığıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...