Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? 18 Ocak Perşembe hava nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? 18 Ocak Perşembe hava nasıl?

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Soğuk havaların devam etmesiyle vatandaşlar soğuk havaların ne kadar süreceğini merak ediyor. Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? soruları merak edilen konular arasındaki yerini koruyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamarını yakından takip eden vatadanşlar Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? 18 Ocak Perşembe hava nasıl? sorularına cevap arıyor. İşte hava durumu detayları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı haftalık hava tahmin raporuna göre 18-24 Ocak 2024 haftası mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşebileceği tahmin ediliyor. Genel hava durumu böyleyken vatandaşlar en çok Bugün hava nasıl? Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? 18 Ocak Perşembe hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu? sorularına cevap arıyor. 

BUGÜN HAVA YAĞIŞLI MI, YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün yani 18 Ocak Perşembe gününde kuvvetli rüzgarlara karşı uyarıda bulundu. MGM 18 Ocak hava tahmin raporuna göre hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu bölgelerde artmaya devam etmesi bekleniyor. Tahminlere göre yurt genelindeki hava sıcaklığı mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredecek. Marmara bölgesi ve Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde rüzgar esmesi bekleniyor. MGM oluşabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulundu. Tunceli, Bingöl, Muş, Erzurum ve Kars çevreleirnde karla karışık ve kar yağışı olabilir. Marmara bölgesinde ise Sakarya ve Bilecik taraflarında yağış görünüyor. Bugün hava yağışlı mı, yağmur var mı? 18 Ocak Perşembe hava nasıl?

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

İstanbul'da 18 Ocak Perşembe günü hava sıcaklığı 7 ila 15 derece arasında seyredecek. Sabah saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Ankara'da 18 Ocak Perşembe günü hava sıcağılığı 2 ila 12 derece arasında seyredecek. Gün boyu bulutlu havanın hakim olacağı şehirde akşam saatlerinin hafif yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. 

İzmir'de 18 Ocak Perşembe günü hava sıcaklığı 11 ila 17 derece arasında seyredecek. Gün boyu bulutlu ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir'de ikindi saatlerinde hafif yağış olacağı tahmin ediliyor. 

18-24 OCAK 2024 HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı haftalık hava tahmin raporuna göre 18-24 Ocak 2024 haftası mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece arası) azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşebileceği tahmin ediliyor. 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...