Listeye damga vurdu! Tek şubeli pideci vergi rekortmeni oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Listeye damga vurdu! Tek şubeli pideci vergi rekortmeni oldu

Ekonomi Haberleri

İzmir'de en çok vergi ödeyen firmalar listesine bir pideci damga vurdu. Çeşme'de yarım asırdır tek şubeyle pidecilik yapan Reşat Akbaykal, kentin en çok vergi ödeyen 100 firması arasına girdi. Bu gelişme sonrası akıllara İzmir'deki dev şirketler ve fabrikalar nerede sorusu geldi? 

Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye’deki gelir ve kurumlar vergisi istatistiklerini açıkladı. İzmir iş dünyasında en çok gelir vergisi ödeyen 100 rekortmen listesine bir pideci damga vurdu. 

EN ÇOK VERGİ ÖDEYEN 100 FİRMA ARASINDA BİR PİDECİ 

İzmir'in Çeşme ilçesinde tek şubesi bulunan yarım asırlık pideci vergi rekortmenleri arasına girdi. Dev şirketleri ve fabrikaları geride bırakan pideci Reşat Akbaykal, kentteki en çok vergi ödeyen 100 firma arasına girdi. 

Listeye damga vurdu! Tek şubeli pideci vergi rekortmeni oldu

HAKLI GURURUNU YAŞIYOR

Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden arandığında bu bilgiyi öğrendiğini belirten Reşat Albayrak, "50 yıllık bir mekan olarak, hâlâ zirvede olmanın mutluluğu para ile ölçülemez" dedi. Akbaykal, İzmir'de her sektörden ilk 100 firma arasına girmenin, tek şubeli bir restoran için büyük başarı olduğunu ve bununla gurur duyduklarını belirtti. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet ilhan18 Ocak 2024 11:46

pidecinin ne kadar dürüst ve memleketini ne kadar sevdiğinin bir göstergesidir diğer zenginleriniz ise hep devletin vereceği destekleri son kuruşuna kadar alan ama vergiye geldiği zaman fırsatını bulsalar tek kuruş vergi ödemeyecekler ne yazik ki bir asırdır bu böyle yillar öncede bir genel ev patronu vardi ulkemizdeki zenginlerden çok vergi verirdi vergi rekortmeniydi malesef zenginlerimiz bu durumdan ne ders cikarir nede utanir

Aslan 18 Ocak 2024 11:29

Demekki neymiş Zengin iş adamları Patron godamanlar vergi vermiyor muş yada devletin gücüonlardan vergi almaya yetmiyor muş

Kemal18 Ocak 2024 10:31

Tebrikler dürust olmak zor iş kutluyorum pideciyi.

Sonraki Haber Yükleniyor...