Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bursa'nın Karagöz'ü hayatını kaybetti

Bursa'nın Karagöz'ü hayatını kaybetti
Fotoğraf Başlığı Bursa'nin Karagöz'ü hayatini kaybetti

Bursa'da günümüzün Karagöz'ü olarak tanınan tiyatro sanatçısı Hüseyin Bağlar, evinde ölü bulundu.

Kaydet
a- | +A

Bursa'da günümüzün Karagözü olarak tanınan, Karagöz ve Hacivat oyununda Karagöz'ü canlandırarak Bursalıların sevgisini kazanan tiyatro sanatçısı 62 yaşındaki 2 çocuk babası Hüseyin Bağlar, bugün kahvaltı sofrasında fenalaşarak hayatını kaybetti.

Yakınları tarafından hareketsiz bir vaziyette sofrada bulunan Bağlar'ın, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Bağlar'ın ani ölümü, Bursalı severlerine üzüntü yaşattı.

Öte yandan Devlet Tiyatroları'ndan emekli olduktan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yurt içinde ve yurt dışında bir çok kez sahneye çıkan Hüseyin Bağlar, geçtiğimiz günlerde Kestel Belediyesi tarafından organize edilen Toplu Sünnet Şöleni'nde sahne alarak, yüzlerce çocuğu güldürmüştü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.