Çamlıköy Tabiat Parkı'nda kaybolan Şehmus Ele'den iyi haber

Düzenleyen: / Kaynak: TGRT Haber
Çamlıköy Tabiat Parkı'nda kaybolan Şehmus Ele'den iyi haber

YAŞAM Haberleri  / TGRT Haber

Tekirdağ ile İstanbul sınırları içinde kalan Çamlıköy Tabiat Parkı'na ailesiyle piknik yapmak için gelip ormanda kaybolan 20 yaşındaki Şehmus Ele 8 gün sonra Çatalca'da sağ olarak bulundu.

İstanbul'da oturan Şehmus Ele, Kurban Bayramı'nın son günü 12 Temmuz'da, ailesi ile Tekirdağ'ın Saray ilçesine gitti. Piknik sırasında ailesinin yanından ayrıldıktan sonra gençten bir daha haber alınamadı. Aile, Ele’yi bulamayınca jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.Jandarma, polis, AFAD ve AKUT ekibi arama çalışması başlattı.

400 KİŞİLİK EKİP DİDİK DİDİK ARADI

Jandarma ekiplerinin ilk gün yaptığı aramadan sonuç alınamayınca İstanbul ve Tekirdağ'dan gelen Jandarma Komando Arama-Kurtarma Tabur Komutanlığı (JAK), Polis Arama-Kurtarma (PAK), AFAD, AKUT ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve gönüllülerden oluşan 400 kişilik arama-kurtarma ekibi devreye girdi. Havadan drone, karadan iz takip köpeklerinin kullanıldığı arama çalışmaları başlatıldı.  

CEP TELEFONU VE BIÇAK BULUNDU

İz takip köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda gencin bıçağı ve cep telefonu kaybolduğu noktaya 1 kilometre mesafede bulundu.

Görgü tanığının ifadelerinin ardından arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı.  Aramalarda Korsan Koyu yakınlarında dün akşam saatlerinde Ele’ye ait olduğu belirtilen şort ve terlikleri bulundu, şort ve terlikler de incelemeye alındı.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU

Ekiplerin ulaştığı bir görgü tanığının ise Ele'yi kaybolan noktadan 3 kilometre ötede gördüğünü, kendisinden su istediğini ve anlamsız sözler söylediğini beyan ettiği belirtildi. Kaybolduğu beyan edilen olası tüm bölgeler aranmasına rağmen gencin bulunamaması üzerine arama çalışmalarına ara verilerek, olay güvenlik güçlerine devredildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...