Denizli'de feci kaza! Arabalar çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Denizli'de feci kaza! Arabalar çarpıştı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’de meydana gelen feci kazada iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişi canından oldu, 2 kişi de yaralandı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza ilçeye bağlı Samanlık Mahallesi’nde meydana geldi. Hasan Çokgezen (28) idaresindeki otomobil ile M.K.(34) yönetimindeki otomobil Turgut Özal Bulvarı'nda kafa kafaya çarpıştı. Çarpma etkisiyle kontrolden çıkan Çokgezen idaresindeki otomobil takla attı. Daha sonra yan duran aracın içinde yaralıları gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri araçlarda bulunan yaralılara il müdaleye gerçekleştirdi.

Denizli'de feci kaza! Arabalar çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Kazada hayatını kaybeden Hasan Çokgezen

Hasan Çokgezen, olay yerinde yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı sürücü M.K. ile aynı otomobilde yolcu konumunda bulunan K.S. ise Tavas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Ambulanslarla hastanelere sevk edilen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre kapatılan yol, büyük maddi hasarın oluştuğu araçların çekiciyle bölgeden uzaklaştırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Öte yandan kaza sonucu hayatını kaybeden Hasan Çokgezen, bugün öğle saatlerinde Tavas ilçesinde Mahalle Camide kılanan cenaze namazı sonrası Baharlar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...