Depremzede yaşlı kadından Bakan Koca'ya teşekkür: Geldin yüzümüzü güldürdün

Düzenleyen:
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri

İncelemelerde bulunmak üzere depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bulunan Bakan Koca, duygulandıran anlar yaşadı. Depremzede yaşlı bir kadınBakan Koca'ya sarılıp teşekkür etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, depremzede vatandaşları ziyareti esnasında yaşlı kadınla yaşadığı diyalog hem gülümsetti, hem duygulandırdı. Koca ile kaybettiği canların acısını paylaşan kadın, devletine ve milletine de dua etti. Koca, kendisini bölgede görmenin mutluluğuyla boynuna sarılıp teşekkür eden yaşlı kadını, teselli ederek tüm afetzede vatandaşlarımızın yanında olduklarını söyledi.

"BU AFETİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş’ta çadır ve konteyner kentlerde yaşayan afetzede vatandaşlarımızı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yanına gelen bir depremzede kadın hem dua etti, hem de Bakan Koca’yı yakından gördüğü için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geldin yüzümüzü güldürdün" sözleriyle teşekkür etti.

Yaşlı kadın, Bakan Koca’ya depremde yakınlarını kaybettiğini söyleyerek acısını paylaştı Koca’da teselli ederek bol bol dua etmesini isteyerek “Bu afeti hep bir birlikte aşacağız” dedi.

(İHA)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...