Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü dehşet saçtı

Düzenleyen:
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri

Sakarya D020 duble karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil dehşet saçtı. Park halindeki 2 araç ile seyir halindeki 1 yolcu minibüsüne çarpan otomobil büyük çapta maddi hasar oluşturdu.

Adapazarı-Kaynarca D020 duble karayolunda Müezzinler Mahallesi mevkiinde kaza meydana geldi. B.Y. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 2 otomobil ve ardından aynı istikamette seyir halinde olan yolcu minibüsüne de çarparak durabildi.

Toplam 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hafif yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü dehşet saçtı

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, kaza anı ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; kontrolden çıkan otomobilin, önce park halindeki araçlara daha sonrasında ise savrularak seyir halindeki yolcu minibüsüne çarptığı anlar yer aldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...