Doktor, park yeri yüzünden şehidin kardeşini dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Doktor, park yeri yüzünden şehidin kardeşini dövdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da bir doktorun, güvenlik görevlisini dövdüğü iddia edildi. Dayak yiyen şahıs, şehit kardeşi olduğunu belirterek, hekimin ölmüş ağabeyine de küfür ettiğini söyledi.

Konya Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan güvenlik görevlisi Mehmet Alkış, iddiaya göre 2 Haziran'da, müdürlüğün bahçesinde doktor M.F.D. ile araç park yeri konusunda tartışma yaşadı. Olayın büyümesi üzerine doktor, görevliye saldırdı. Alkış, aldığı darbeler sonucu yaralandığını ve aracının zarar gördüğünü belirterek, M.F.D. hakkında polise şikayette bulundu.

"ŞEHİT ABİME HAKARET ETTİ"

Şehit kardeşi olduğunu belirten Mehmet Alkış, doktorun tartışma sırasında ölmüş ağabeyine de hakaret ettiğini söyledi.

AİLESİ DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Mehmet Alkış'ın babası Duran ve annesi Emine Alkış da doktor M.F.D. hakkında Cumhuriyet Savcılığına "Ölünün hatırasına hakaret", "Hakaret" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Şikayetçi ailenin, vatani görevini yaparken 2002 yılında Tunceli'deki Çiçekli Dağı yakınlarında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Selçuk Alkış'ın ailesi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...