Düğünde dans gösterisi yapan çiftin talihsiz anları: Akrabaları para atınca olanlar oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Konya'da bir düğün töreninde çekilen ilginç görüntüler sosyal medyada adeta izlenme rekoru kırdı. İşte genç çiftin hazırlık yaptığı dans gösterisi sırasında yaşadığı talihsiz anlar...

Düğün sezonu devam ederken sosyal medyaya da düğün törenlerinden eğlenceli görüntüler düşüyor. Yine bir Konya'da düğün töreninde çekilen video sosyal medyada gündem oldu.

DAMAT NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Sema Nur Çakı ve Cihat Mert Çakı çifti zeybek dansı için aylarca çalıştığı dansı düğün törenlerinde güzel bir gösteri şeklinde yapmak istediler. Damat dansa başladığı sırada akrabalar damata para atma geleneğini uyguladı. Düğündeki çocuklar ise paraları görür görmez toplamak için damatın etrafına koştu.

Bu sırada damat neye uğradığını şaşırırken bir yandan da danslarının bozulmaması için çaba sarf etti. O ilginç anlar kameralara yansıdı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...