Edirne'deki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Edirne'deki uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Edirne emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor, 2 günde 3 ayrı operasyon yapan ekipler 4 kişiyi yakalamıştı, hepsi tutuklandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Edirne otoban gişelerinde durdurulan ve "dur" ihtarına uymayıp kaçan araç kovalamaca sonucu yakalandı. Ekiplerin kovalamaca yaptığı sırasında yol kenarına atıldığı tespit edilen 167 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan S.D ve H.G, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Tutuklanan şüphelilerle bağlantısı olduğu tespit edilen N.G.'nin de evinde yapılan aramada 13 gram uyuşturucu madde bulundu. N.G. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Ekiplerin imza attığı bir diğer başarılı operasyonda ise şüpheliler S.S. ve S.H.'nin evlerinde yapılan arama sonucu 17 gram esrar, metamfetamin ve bonzai ele geçirildi. Operasyonda gözaltına şüphelilerden S.S.' de Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan tutuklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...