Esenler‘de dönercilerin kavgası kanlı bitti, ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen:
Esenler‘de dönercilerin kavgası kanlı bitti, ortalık savaş alanına döndü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Esenler'de 2 döner dükkanı sahibi arasında çıkan kavga bir anda büyüyerek meydan savaşına döndü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada bir kişi bıçaklanarak hastanelik oldu, o anlar kameralara da yansıdı.

Esenler'de dönerciler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bir anda büyüyen kavga sokaklara taştı, tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada bir kişi bıçaklandı. Olay, Esenler Çinçin Deresi Caddesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. Yabancı uyruklu 2 döner dükkanı sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tekme ve yumruklu kavgada bir kişi de bıçaklandı.

Olay cadde üzerinde korkuya neden olurken, kavgayı çevredeki kişiler güçlükle ayırabildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...